TURISME DE PROXIMITAT

Espais Medievals de l’Empordà, la seva oferta de visites 2020 et submergirà de ple en la història!

Enguany, els Consells Comarcals de l’Alt i del Baix Empordà ofereixen per sisè any consecutiu, el meravellós programa de 47 visites guiades als seus espais medievals més emblemàtics i desconeguts. Ara ja no tens excusa per amarar-te d’història!

Visites plenes d'història

Aquestes visites en format de guiatge habitual o teatralitzat, les oferiran professionals i persones expertes en el llegat medieval de l’Alt i el Baix Empordà. La iniciativa  proposa visitar llocs de culte, castells, monuments i també conjunts històrics significatius de dues comarques repletes de patrimoni identitat.

El programa busca facilitar la descoberta d’elements del patrimoni que normalment no es visiten i que es poden trobar lluny dels circuits habituals de descoberta, amb l’objectiu de  donar-lo a conèixer tan a persones que resideixen a l’Empordà i resta de comarques gironines, com al públic de proximitat que aquest estiu ens visitarà.

El dia 11 de juliol tindrà lloc la primera activitat, amb ‘Els secrets de la Torre de guaita’, a Llafranc, i durant els mesos de juliol, agost i fins a finals d’any, es podrà gaudir d’infinitat de visites com ara ‘Casals, carrers i places: de la llegenda a la història, a Bàscara el 02 d’agost, ‘Visita guiada a la Canònica de Vilabertran’, el 16 d’agost o ‘Secrets, música i espiritualitat al monestir de Sant Feliu de Guíxols’, el 23 d’agost.