TURISME DE PROXIMITAT

Mercats chics, cinema & lifestyle al cor de la Costa Brava

Aquest estiu has de conèixer els mercats més glamurosos, noctàmbuls i divertits de la Costa Brava, el millor punt de trobada per a tu i els teus. A l’estiu de la Costa Brava cada dia passen coses, i entre sol, platja i benestar, aquests mercats son un punt de trobada màgic on podràs gaudir de productors i gastronomia local, artesania i moda de proximitat, espectacles familiars i espais naturals sota l’ombra dels arbres i amb el mar sempre a prop.

La Santa

La Santa és un oasi de creació, oci i gastronomia!. Enguany el projecte es consolida en la seva quarta edició, la qual tindrà lloc a Santa Cristina d’Aro del 17 de juliol al 30 d’agost.

Creativitat, moda, tendències, córners gastronòmics, copes, sorpreses, dj, tallers infantils i una gran aposta musical seran els grans atractius de les tardes d’estiu.


Lloc: Santa Cristina d’Aro del 17 de juliol al 30 d’agost
Dates: Del 17 de juliol al 30 d’agost


El White Summer

El White Summer de Pals, celebra de nou aquest mes agost, l’art de viure amb la seva versió més Mediterrània i fresca.

El festival continua amb el seu missatge de KM0 i el compromís de recolzar els artistes emergents i els artesans, restauradors i dissenyadors locals.

Perdre’s entre el extensos jardins del festival és una celebració de llibertat que has de viure sí o sí!.

Lloc: Pals
Dates: De l'1 al 23 d'agost


Cinema Brava

Per primer cop, aquest any Begur acollirà el Cinema Brava, un festival d'autocine i música durant els mesos de juliol, agost i setembre, ubicat en un terreny de 8.700 metres quadrats al capdamunt del Turó de Can Pinc, i que es compaginarà amb un calendari de música en directe i amb sessions de monòlegs.

Durant els matins i les tardes aquest mateix recinte també acollirà activitats esportives com ara classes de ioga o altres modalitats adaptades per a tots els públics.

Lloc: Begur (Turó de Can Pinc)


Oficina de turisme de Santa Cristina d'Aro

Tel: 972 05 78 65
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
https://www.santacristina.cat/turisme

Oficina de turisme de Begur

Tel: 972 624 520
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.visitbegur.cat