TURISME DE PROXIMITAT

Museus per redescobrir la Costa Brava aquest estiu!

Arriba l’estiu, i els museus de la Costa Brava reobren les seves portes de bat a bat, per acollir a tots vosaltres, curiosos que vulgueu bussejar en la història dels primers pobladors íbers, els colonitzadors greco-romans o els indianos d’ultramar.

Varietat de museus

Els jaciments i museus d’Ullastret i Empúries ja estan oberts! i es podran visitar sense cita prèvia, de manera individual i en grups familiars. El Museu de la Mediterrània de Torroella, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, el Museu de la Pesca de Palamós, el Museu de l’Anxova i la Sal de l’Escala  i el Museu del Mar de Lloret continuaran difonent l’estret vincle de l’home amb el mar, seguint també les mesures de prevenció, seguretat, higiene i desinfecció decretades per les autoritats competents.

El Terracota Museu de La Bisbal d’Empordà, permetrà la visita a les exposicions permanent i temporals de forma individual i en grups familiars, però de moment no programarà activitats públiques ni visites guiades. L’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries oferirà entrada gratuïta fins al 21 de juny i gestionarà l’aforament amb l’accés de 4 persones cada 30 minuts, i el Museu del Suro de Palafrugell reobre portes també amb els seus horaris de sempre.

Els equipaments de Girona ciutat; com ara el Museu del Cinema, el Museu d’Història dels Jueus, el MAC Girona, el Tresor de la Catedral, el Museu d’Història o el Museu d’Art, us esperen també amb totes les mesures per a una experiència segura com ara seguir el circuit de visita recomanat i l’ús de mascareta durant la visita. Al igual que ho estan fent també el Museu de l’Empordà i el Museu del Joguet de Catalunya de Figueres.

Els museus de la Costa Brava t’esperen més segurs que mai! Coneix-los millor!.